Fırında etli türlü yemeğini yapmayı düşünüyorum ama bazı noktalar kafamda soru işareti bıraktı. Örneğin, sebzelerin pişirme süresi etten daha kısa mı? Ayrıca, baharatları ne kadar kullanmalıyım, biraz fazla kaçırırsam yemeğin tadını bozabilir miyim? Son olarak, fırın kabının büyüklüğü de önemli mi, yoksa her boyda kabı kullanabilir miyim? Bu lezzetli yemeği yaparken nelere dikkat etmeliyim?
Fırında etli türlü yemeğini yapmayı düşünüyorum ama bazı noktalar kafamda soru işareti bıraktı. Örneğin, sebzelerin pişirme süresi etten daha kısa mı? Ayrıca, baharatları ne kadar kullanmalıyım, biraz fazla kaçırırsam yemeğin tadını bozabilir miyim? Son olarak, fırın kabının büyüklüğü de önemli mi, yoksa her boyda kabı kullanabilir miyim? Bu lezzetli yemeği yaparken nelere dikkat etmeliyim?
Cevap yaz